lauantai 4. tammikuuta 2014

Bikini Challenge alkaa 20.1.2014

 
Öhöm... Kukapa olisi uskonut, että ryhdyn tällaiseen, en ainakaan minä. Ja tällaisella tarkoitan ensinäkin osallistumista Fitfarmin Bikini Challengeniin. Olen tietysti laihduttanut ennenkin (koska jokainen nainen on aina halukas laihtumaan noin 5 kg, muistan jostain lukeneeni), mutta tällainen nettivalmennus on minulle täysin uusi tuttavuus. En ole myöskään koskaan seurannut tv:stä Jutan laihdutusohjelmia, vaan löysin BC:n jonkun kaverin kaverin Facebook-päivityksestä. Ja hyvä, että löysin!

Toisena ihmetyksen aiheena itselleni on se, että suostun tästä elämäntapamuutoksesta kirjoittamaan julkisesti ja vielä ihan vapaaehtoisesti. En ole koskaan ennen pitänyt blogia, enkä kuvitellut itseäni minään bloggaajana, mutta kerta se on ensimmäinenkin, ja ajattelin siitä ehkä olevan apua myös tällä matkalla kohti terveempää elämää. Nyt kun alan raportoimaan päivistäni, pysyn ehkä paremmin kaidalla tiellä enkä hairahda niin helposti herkkujen ihanaan maailmaan!

Kohta se alkaa :)

Ja seuraavan kerran, kun menen kuvassa oleviin maisemiin, oon huippukunnossa, eikö vaan?

                              Kuva: Thaimaa, Koh Ta Chai jouluna 2013

Osallistu säkin, ilmoittautumaan pääsee täältä: Bikini Challenge 20145 kommenttia:

 1. Mahtavaa löytää tää blogi ja nähä kans muitten muutoksii! Tsemppia sulle sitten kun alkaa, itsekkin alotan saman tsydeemin :)

  VastaaPoista
 2. Hei musta tulee kans sun seurailija! itse aloitan myös saman kymppiviikkoisen. Pikku jänskätys päällä, että miten ihmeessä sitä selviää :D

  VastaaPoista
 3. Minä osallistun myös BC:hen ja mukava seurata jotain joka bloggaa aiheesta. Ei malta odottaa ohjeiden ilmestymistä!!
  Tsemppiä sulle, muille ja mullekin!

  VastaaPoista
 4. Hyvä me, kyllä me onnistutaan! Tsemppiä :D

  VastaaPoista
 5. Täällä jäädään myös innolla seuraamaan. Päätin pitkän harkinnan jälkeen osallistua. Mulla on hyvä peruskunto mutta salitreeniä takana vasta neljä kuukautta, saas nähdä miten tän tytön käy! :D

  Tsemppiä sulle ja meille kaikille! :)

  VastaaPoista