maanantai 20. tammikuuta 2014

Day 1

No hui!

Ensimmäinen päivä takana ja eihän tietty kaikki mene ihan niin kuin Strömsössä.. Tein aamulla puuroa ja hölmö minä, laitoin jo keittovaiheessa siihen lisäkuitua. Lopputuloksena oli liisterimäinen puuro, mitä en kyllä pystynyt syömään, no mutta onneksi tämä ei nyt yhteen aamupuuroon kaadu.. Ja huomenna kokeilen josko menisi paremmin alas niin, että lisään kuidun vasta valmiiseen puuroon. Töissä tuntui, että sitä sai koko ajan olla syömässä ja jo ennen kuin nälkä ehti kunnolla tullakaan. Tämä vaatii vähän totuttelua, niin valmentajatkin sanoivat. Vie kuulemma jonkin aikaa, että aineenvaihdunta lähtee käyntiin ja sitten kohta ollaankin siinä tilanteessa, että BC:n ruokamäärä tuntuu pieneltä.

Itse ehdin jo silti huolestua, että onko ruokamäärät kuitenkin liian suuria? Onhan se kuitenkin eri asia, jos 80-kiloinen aloittaa BC:n kuin 60-kiloinen, tai ainakin näin maalaisjärjellä on. No mutta valmentajat kehoittivat aloittamaan näin ja muutoksia voi tehdä myöhemmässä vaiheessa, uskomme siis heitä!

Ensimmäisen päivän treenin ajattelin tehdä leppoisasti näin kotosalla ja kuvittelin sen menevän mukavasti ja kevyesti. Ja kuinka väärässä ihminen voikaan olla!! Liikkeethän ei ole itsessään monimutkaisia, mutta voi mun sydän parkaa toisen kierroksen jälkeen. Syke oli pilvissä ja läähätin minkä ehdin. Eikä tilannetta auttanut yhtään kotona oleva koira, joka kuvitteli kaiken olevan vaan leikkiä, ja se vaan hyppi sinne ja tänne ja oli tiellä koko ajan. Seuraavalla kerralla lukitsen sen toiseen huoneeseen!

Eilen tuli muuten otettua muutama "before"-kuva. Aika silmiä avaavaa, sanoisin ;) Jotenkin sitä kuvittelee aina ittensä parempi kuntoiseksi kuin mitä oikeesti on. Suosittelen valokuvien ottamista lämpimästi kaikille! Vielä en tiedä liitänkö kuvia tänne, mutta katsotaan.

Kokonaissaldo ekasta päivästä: paljon ruokaa ja rankka kotitreeni. Taidan loppuillaksi käpertyä peiton alle ja levätä. Huomenna jatketaan, oooooo jeeeeeee!!!!2 kommenttia:

  1. Heh, ihan samanlaiset fiilikset siitä kotitreenistä �� kuvittelin just että aloitan rennosti sillä mutta voi jestas että oli rankka! Nyt hirvittää jo ajatus, että milloin vedän sen uudelleen.. Ja mulla kans koira jaloissa pyörimässä �� täytyy alkaa lueskelee tätä sun blogia,kiva kuulla muidenkin ajatuksia bc:sta. Ihan kivasti kyllä lähtenyt käyntiin. Ruokaakin saa syödä koko ajan, ainakin siltä tuntuu �� joko sä olet saliohjelmia päässyt kokeilee?

    VastaaPoista
  2. Huomasin vasta, että olit laittanut viestiä. Juu, hyvinhän tää tuntuu lähteneen käyntiin :) Salilla en oo toistaiseksi tehnyt kuin vain ykkös-ohjelmaa, mutta ehkä ensi viikolla kokeilen sitä toista..Tsemppiä sinne!

    VastaaPoista