tiistai 28. tammikuuta 2014

1 week later

Fiilikset on korkealla ensimmäisen viikon jälkeen!!! Ekalla viikolla treenit jäi loppuviikosta vähemmälle, kun jouduin tekemään ympäripyöreätä päivää töissä, mutta sain sentään kuitenkin tehtyä ekan viikon aikana yhden kotitreenin, kaksi salitreeniä, joiden yhteydessä myös aerobisen treenin. Tällä viikolla otan sitten kiinni ja treenaan enemmän.

                                                            

Kaiken kaikkiaan treenejä on ollut ajoittain vähän hankala toteuttaa, koska kaikki laitteet eivät ole omalla salillani ihan vierekkäin eikä aina vapaana silloin, kun itse tarvitsisi. Eli vähän soveltaen tässä on joutunut tekemään, mutta kaipa se pääasia on, että tekee edes jotain sinne päin ts. liikkuu.

Ruokavalio on musta aivan mahtava :) On paljon keveyempi olo eikä turvotuksesta ole enää tietoakaan. Ruokamäärät on kieltämättä aika suuret (tai ainakin tuntuvat siltä, vaikka kalorimäärä ei ole kuitenkaan kokonaisuudessaan liian iso) enkä ole ihan kaikkea pystynyt joka päivä syömään, mutta parhaani teen, omaa kehoani kuunnellen. Paino on joka tapauksessa pudonnut ensimmäisen viikon aikana 2,4 kg. Hiilihydraattien vähentäminen näkyy nähtävästi aika nopeasti.

Suurin yllätys itselleni liittyy makeanhimoon. Sitä ei enää yksinkertaisesti ole. Miten voi olla mahdollista? Minulla, joka on varmaan syntynyt tikkari suussa ja ollut lapsesta lähtien ihan sokeri-riippuvainen?? Olen ihmeissäni... Mutta olen siis tullut siihen tulokseen, että koska nykyään syön aamupäivävoittoisesti enemmän kuin mitä aikaisemmin ja tietenkin myös se kaikki rahkan ja raejuuston määrä taitaa tehdä nyt sitten tehtävänsä, I H A N A A! Tämän kun olisi tiennyt jo aikaisemmin, niin olisin säästynyt tuskalta ja säästänyt aika monta euroa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tästä on hyvä jatkaa, tsemppiä kaikille kanssasisarille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti