torstai 13. helmikuuta 2014

3 weeks later

Viime viikonloppuna iski herkkuhimo ja koska saamme Bikini Challengin aikana pitää yhden "vapaasyönti"-päivän, päätin pitää sen viime lauantaina. Ai sitä onnea, kun sai pitkästä aikaa suklaata ja muuta herkkua. Kyllä ihminen vaan tykkää rasvasta ja sokerista, tai no ainakin siis minä :)

Päätin siis leipoa ja tein näitä:


 Ja tällä reseptillä: http://www.hs.fi/blogi/kiusauksessa/a1305777178274

T A I V A A L L I S I A niistä tuli, ai ai.. Tietystikään en tyytynyt kuitenkaan vain yhteen herkkuun, vaan sen lisäksi ostin Maraboun minttusuklaata, mikä on vaan niin herkullista.

Mukavaa kaiken herkuttelun lomassa oli huomata, ettei kroppa enää pysty ottamaan vastaan niin paljon sokeria kuin ennen BC:n aloitusta. Suklaata jäi siis vielä jäljellekin (mikä on kyllä ihan ennen kuulumatonta!). Sokerittomuuteen on siis oikeasti mahdollista tottua, MAHTAVAA! Kiitos kuuluu varmaan proteiinipitoiselle ruokavaliolle..

Herkkuviikonlopun jälkeen ajattelin ottaa itestäni mittoja ja verrata niitä lähtötilanteeseen. En ollut uskoa silmiäni..Mittanauha kertoo todellakin enemmän kuin peili tai vaaka.

Vyötäröltä on tämän kolmen viikon aikana hävinnyt 7cm, lantiolta 4 cm ja reisistä 4 cm, JIHUU!!! Paino oli tosin tämän herkuttelun jälkeen vähän noususuunnassa 59,8kg, mutta ei haittaa yhtään. Se putoaa nopeasti..
Eikun takaisin ruotuun vaan ja treenaamaan!

Ja kun kymmenen viikkoa on takana, tulos on tämä:


OU JEAH, jatketaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti