sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Jo joutui armas aika..

Tulos:
- 4,5kg, YES!


Voiko olo tuntua paremmalta? Ei voi!!
Vaikka Bikini Challengissa painotettiin sitä, että se ei ole mikään laihdutusohjelma, vaan kehon muokkaus -ohjelma, omana tavoitteena oli kyllä saada painoa pois. Ja tippuihan sen, onneksi! BC:n ruokavalio-ohjeet olivat hyviä, tosin koin, että proteiinin määrät olivat liian suuria minulle, niinpä jouduin hieman soveltamaan ruokien kanssa. Toinen asia, jossa poikkesin ohjeista oli, että BC:n puolivälin jälkeen pidin kerran viikossa vapaasyöntipäivän. Totesin, että tärkeintä tässä koko hommassa on todellinen elämäntapamuutos eikä se, miltä näytän 10 viikon dieetin jälkeen. Olen aikanaan nuorena tyttösenä kerran  vetänyt dieetin ”liian pitkälle” ja sen kokemuksen jälkeen päätin, ettei enää koskaan samanlaista. Niin jotta tässä sitä nyt ollaan, hyvävointisena ja 4,5kg hoikempana kuin tammikuussa.

Mutta eihän tämä vielä tähän BC:n loppumiseen pääty. Tavoitteena on vielä kevään aikana pudottaa sellainen 2,5-3kg, niin sitten aletaan olla oikeilla jäljillä.

Tästä vähän vyötärötavoitetta ->

 
 
Kuvia laihtumisestani? Nähtyäni varmaan liian monen naisen alusvaatekuvia Facebookin Fitfarm- ryhmässä, päätin olla laittamatta kuviani tänne. Sorry… Täytyy vaan todeta, että kovasti on ajat muuttuneet, kun ihmiset niin mielellään laittaa puolialastomia kuvia pitsialusvaatteissaan Internetiin, mutta hei annetaan kaikkien kukkien kukkia vaan..


Ihanaa kevättä kaikille!
                       
                                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti